Prostata 60 capsule - Prinde reducerile ShopMania!

Capsula prostatei, Meniu cont utilizator

Conținutul

  Utilizarea acestuia este recomandată în primul rând bărbaților cu vârsta peste 45 de ani pentru a sprijini buna funcționare a sistemului prostatic și urinar.

  capsula prostatei

  Extractul de palmier superficial poate ajuta la menținerea fluxului normal de urină și la menținerea sănătății prostatei. Compozitie mg extract de fructe de palmier, mg ulei din semințe de dovleac. Ingrediente: palmier de sabie Supercritic, Uleiul din semințe de dovleac capsula prostatei produs este extras din semințe purificate și uscate.

  Ingredientul activ este comprimat prin compresie cu șurub convențional cu temperatură scăzută, ușoară.

  capsula prostatei

  Nu se utilizează aditivi în timpul procesului de presare. Mod de administrare:Înghițiți 1 pin pentru prostatita zilnic cu apă capsula prostatei. Atenție: A nu se lăsa la îndemâna copiilor mici Nu depășiți aportul zilnic recomandat Consumul unui supliment alimentar nu înlocuiește o dieta echilibrata, mixta si un stil de viata sanatos!

  capsula prostatei

  Depozitare: la temperatura camerei, ferit de lumina directă a soarelui, într-o cutie sigilată. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza.

  capsula prostatei

  Informațiile aferente produsului imagine, descriere, preț se pot schimba fără capsula prostatei prealabilă. Despre noi.