Ce spune culoarea secreției vaginale despre sănătatea sexuală?

Consult prostata. Controlul urologic anual: cand se recomanda si ce presupune

Conținutul

  consult prostata

  Servicii Medicale » Urologie Urologie Urologia este ramura medicinei care se ocupă cu studiul, diagnosticarea și tratamentul afecțiunilor sistemului reproductiv, tractului urinar masculin și tractului urinar feminin.

  Organele și structurile anatomice care intră în atenția urologiei sunt: testiculele, epididimul, penisul, prepuțul, prostata, veziculele seminale, vasele deferente, rinichii, glandele suprarenale, ureterele, vezica urinară, uretra. Sistemul reproductiv și tractul urinar sunt strâns conectate, de consult prostata, de multe ori o consult prostata care atacă sistemul reproductiv ajunge să afecteze tractul urinar și viceversa.

  consult prostata

  Urologia este strâns legată de alte specialități medicale, consult prostata andrologia, uroginecologia, nefrologia și oncologia. Rolul medicului urolog este de a investiga probleme ce țin de disfuncțiile sexuale, incontinența urinară, infertilitatea masculină sau urologia pediatrică.

  Medicul urolog diagnostichează și recomandă tratament pentru probleme ce țin de uretră, vezica urinară, prostată, infecții urinare, cancer de vezică și rinichi, blocaj renal sau pietre la rinichi.

  consult prostata

  Bărbații pot merge la medicul urolog și pentru: Disfuncții erectile.