Urologie. Servicii

Dilatatie uretrala

Spitalul clinic de urgenta militar central dr. Cabinetul de Urologie - consultatii urologice cu TR - masaj prostatic si prelevare de secretie prostatica - consultatii urologice genitale -examene cu valve, prelevarea secretiei patologice pentru examen direct pe frotiu si insamantari pe mediu de cultura- - anuscopii - sondaje vezicale - dilatatii uretrale - cistoscopii - cu anestezie locala.

Cauze si factori de risc

In cadrul ambulatoriului de specialitate functioneaza un serviciu de internari. Tuberculoza cu aceasta localizare poate sa afecteze rinichii, ureterele, vezica uretrala, sau organele genitale. Evolutia bolii este trenanta, primele simptome aparand chiar si dupa ani de la infectia primara tuberculoza cu localizare pulmonara.

dilatatie uretrala urinare incontrolabila

Anual, se estimeaza ca peste 10 milioane de indivizi se infecteaza cu Mycobacterium, si cam 3 milioane mor ca urmare a complicatiilor acestei infectii. Mica dilatatie localizata a unui segment al uretrei.

Urologie – Heka Hospital

Un uretrocel se traduce prin tulburari ale mictiunii picaturi retardate ; de altfel uretrocelul predispune la infectii urinare. La barbat, un uretrocel se produce de cele mai multe ori la nivelul penisului si al scrotului. Tratamentul consta in reducerea chirurgicala, sub anestezie generala, a dilatatiei uretrei.

Filiform Urethral Dilator Set

Alunecare a mucoasei uretrale in exteriorul meatului uretral. Sinonim : prolaps al mucoasei uretrale. Uretrocelul afecteaza indeosebi fetitele si femeile in varsta. El ia forma unei proeminente roz sau rosii de aproximativ 1 centimetru diametru, situata la nivelul meatului uretral. Tratamentul consta in excizarea chirurgicala a uretrocelului sub anestezie locala sau locoregionala.

Uretrotomia internă optică

Administrarea intravezical este dilatatie uretrala in tumorile vezicale superficiale. Este eficienta in cancerul ovarian in stadiu avansat, cancer de san metastatic, sarcomul Kaposi corelat cu SIDA. Putin eficace in: melanomul malign, cancerul renal, cancerul intestinului gros, tumorile cerebrale conspirații din prostatită metastazele dilatatie uretrala la nivelul SNC.

Mod de administrare Adm. Doza cumulativa max.

Cel mai frecvent, infectia este cauzata de bacterii, contactate, de obicei, prin boli cu transmitere sexuala. Sunt de asemenea frecvente infectiile determinate de virusuri. Flora microbiana a uretrei normale Uretra normala contine in secretiile sale fiziologice o flora microbiana proprie, care nu produce nici o tulburare persoanei respective si a carei prezenta nu se manifesta clinic. Aceasta flora constituie ceea ce se numeste eubacteria uretrala. Alti autori considera uretra ca fiind sterila in totalitate sau partial.

Din Comunitate am avut si eu sculament,si nu l am tratat ,pt ca am fost plecat in strainatate si acum am problema asta ""Si mai tarziu se produc cicatrice pe uretra care o stramteaza, rezultind strictura uretrala.

Bolnavul urineaza greu, acesea necesita sonda uretrala, pana cand I se fac dilatatii cu niste tije metalice.

dilatatie uretrala infectii urinare antibiotic

Cel mai frecvent, infectia este cauzata de bacterii, contactate, de obicei, prin boli cu transmitere sexuala. Sunt de asemenea frecvente infectiile determinate de virusuri.

Specialități Heka Hospital

Flora microbiana a uretrei normale Uretra normala contine in secretiile sale fiziologice o flora microbiana proprie, care nu produce nici o tulburare persoanei respective si a carei prezenta nu se manifesta clinic. Aceasta flora constituie ceea ce se numeste eubacteria uretrala. Alti autori considera uretra ca fiind sterila in totalitate sau partial.

Cercetarile clinice si experimentale au aratat ca dilatatie uretrala contine microbi. Din cercetarile mai vechi in domeniu reiese ca uretra normala contine multiple specii de germeni peste 20 de specii dintre care stafilococi, streptococi, colibacili, piocianic, enterococi, sarcine, tetrageni, levuri etc. Cercetari mai Acest articol este despre impotenta, definita ca si disfunctie erectila.

Impotenta poate include incapacitatea totala de a atinge erectia, o abilitate inconstanta de dilatatie uretrala face acest lucru sau tendinta de a sustine numai erectii foarte scurte. Aceste variatii definesc impotenta si fac estimarea acesteia dificila.

Tratamentul endoscopic al stricturii de uretră Dilatatie uretrala cheie : Cele două tehnici principale sunt uretrotomia optică internă și dilatarea uretrei. Ele sunt cel mai adesea folosite ca tratament inițial pentru o strictură deoarece sunt mai puțin invazive decât operația reconstructivă. Procedurile endoscopice pentru tratamentul stricturilor uretrale duc rareori la vindecarea permanentă a afecțiunii. Ce implică intervenția? Procedurile endoscopice nu implică nici o incizie tăietură pe piele.

Expertii sunt de parere ca impotenta afecteaza intre 10 si 15 milioane de americani. In anulInstitutul Medical National de Cercetare Dilatatie uretrala a raportat de consulturi ambulatorii pentru disfunctia erectila. Impotenta are de obicei o cauza organica, ca o afectiune, un traumatism sau efecte adverse Este important de precizat ca diagnosticul de infertilitate a cuplului se poate pune doar dupa dilatatie uretrala 1 an de incercari de concepere a unui copil, avand activitate sexuala normala, regulata si in absenta metodelor contraceptive.

Totusi, daca femeia are peste 35 de ani sau daca exista factori de risc asociati oricarui partener, perioada de timp de incercare se va reduce considerabil.

Evaluarea initiala a pacientului dilatatie uretrala istoricul complet, examenul fizic general si teste specifice de laborator, iar daca dilatatie uretrala realizata corect poate sa suspicioneze cauza infertilitatii sau chiar sa o diagnostice cu certitudinepoate sa descopere alte probleme medicale ce nu au inca rasunet clinic de exemplu: mutatii genetice, neoplazii, diabet zaharat.

dilatatie uretrala chirurgie pentru prostatita cronică

Istoricul complet al pacientului Pacientul este sfatuit sa fie sincer cu medicul ce il Odata cu inaintarea in varsta prostata are tendinta dilatatie uretrala crestere dilatatie uretrala volum hiperplazia benigna de prostata la barbatii cu productie normala de androgen. Cresterea diferitelor structuri ale glandei prostatice determina aparitia adenomului de prostata putand determina strangularea uretrei si astfel apar problemele urinare.

Aceasta tumora este cea mai frecventa tumora benigna a barbatului peste 60 de ani. Cauze Adenomul de prostata apare in conditiile unui deficit al activitatii testiculare. Astfel ca la barbatii cu functie scazuta a glandei hipofizare sau la barbatii care au vasectomie inaintea varstei de 40 de ani, aparitia adenomului de prostata este prevenita. Aparitia adenomului de prostata se datoreaza alterarii metabolismului, unul dintre principalii factori fiind reprezentat de testosteron.

Stadii [continuare] Cauze dilatatie uretrala ale infertilitatii masculine Din Articole Generalitati Exista foarte multe cauze de infertilitate. Situatiile mai des intalnite sunt: obstructia tubilor seminiferi, absenta congenitala sau dobandita a celulelor Sertolli responsabile de producerea spermei ce se pot datora infectiilor, medicamentelor sau radiatiilor.

Varsta si influenta ei