Antigenul specific prostatic (PSA)

F psa

Antigenul specific prostatic (PSA)

Siemens Immulite XPI Servicii conexe recomandate: Pregătirea Perioada optimă pentru recoltare Pentru f psa rezultatelor cu un grad înalt de exactitate recomandăm să vizitați centrul de recoltare Invitro Diagnostics între orele de dimineață și Sângele se prelevează din venă. Sângele venos va fi colectat de către personalul cu experiență chiar și bebelușilor.

Alimentația Proba se prelevează pe nemâncate. Ultimul consum alimentar trebuie să fie cu cel puțin de 8 ore înainte de a vă prezenta la recoltarea analizei.

f psa

Evitați să fumați timp de o oră până la colectarea analizei. Recomandări Recomandăm să evitați efortul fizic până la investigație. Luați un repaus de de minute până f psa colectarea analizei.

Antigen specific prostatic liber, fPSA

Amânați colectarea analizei imediat după investigații paraclinice rentghen, TC, RMN și proceduri fizioterapeutice. Acestea pot f psa rezultatele testului.

f psa

Alte indicații Prelevarea sângelui se achită suplimentar. Rezultatul Laboratorul medical Invitro Diagnostics oferă unul din cele mai detaliate Rapoarte de analize medicale din Republica Moldova. Raportul de analize medicale oferit conține mulți indici și parametri, valori de referință și variabile în dependență de profilul pacientului vârstă, sex, unități de măsură, metoda utilizată și alte f psa medicale specifice.

PSA (Prostate specific antigen) | Bioclinica

Pentru interpretarea rezultatelor analizelor, pacientul trebuie să apeleze obligatoriu la medicul curant care-i cunoaște antecedentele, rezultatele fiind doar o etapă în stabilirea diagnosticului. Viteză de procesare investigații — teste pe oră.

f psa

Un meniu extins de investigații 97 teste de rutină, peste alergeni. Parametri de performanță avansați sensibilitate, specificitate, precizie și acuratețe foarte înalte. Monitorizarea automata a reactivilor, consumabilelor si reziduurilor.

F 01 PSA PAUD PILKADA FAUZI BOWO

Program de autodiagnosticare. Interfata cu LIS — programare și scanare automată.

f psa

Transmitere date bi-direcțional. Analize conexe recomandate Pentru a primi o imagine mai completă referitor la starea de sănătate a pacienților adesea medicii au nevoie să investigheze valorile mai multor parametri și inclusiv relațiile dintre ei, de aceea Invitro Diagnostics recomandă efectuarea următoarelor analize conexe.

Antigen specific prostatic total, tPSA CH zi lei Adaugă în coș Antigenul specific prostatei este cel mai important marker în evaluarea cancerului de prostată şi are f psa atât în depistarea cât şi in monitorizarea acestei afecţiuni.

f psa

PSA este aproape în exclusivitate asociat cu afecţiunile prostatei, dar nu este specific pentru cancerul de prostată, valori crescute fiind întâlnite şi în alte condiţii adenomul de prostată, prostatită acută sau cronică.

S-a dovedit că efectuarea suplimentară a acestui test reduce numărul de biopsii nenecesare.

f psa