Licoprostat plus 60cps HOFIGAL

Licoprostat pareri. Licoprostat plus 60cps Hofigal

Conținutul

  cum devine cronică prostatita

  Este recomandat în cazul creşterii în volum a prostatei, în urinările dese ziua şi noaptea în cantităţi mici sau în urinările cu dificultate, în tulburări ale evacuării complete a licoprostat pareri urinare, în senzaţia de arsură la urinare, jenă sau dureri perineale între anus, scrot şi penis.

  Produsul Licoprostat®Plus nu presupune înlocuirea produselor de sinteză, ci se asociază în mod benefic cu acestea.

  durere în partea dreaptă cu prostatita

  Produsul este bine tolerat, fără contraindicaţii semnalate până acum la dozele şi ritmul de administrare recomandate. La apariţia unor efecte nedorite se întrerupe administrarea produsului şi se recomandă consultarea mediculuisau a farmacistului.

  Instrucțiuni de utilizare: - câte 2 capsule moi de 2 - 3 ori pe zi preferabil imediat după mesele principale sau la recomandarea specialistului.

  denas pentru tratamentul prostatitei

  Administrarea produsului este de lungă durată minim 3 luni ; se poate face în cure prelungite sau la recomandarea specialistului. Pentru întreţinerea sănătăţii prostatei şi funcţionarea ei în limite normale: - licoprostat pareri 2 - 3 capsule moi pe zi preferabil imediat după mesele principalerecomandat bărbaţilor încă înainte de a atinge vârsta de 50 ani.

  Produsul este un supliment alimentar şi nu trebuie să înlocuiască o dietă variată şi echilibrată şi un stil de viaţă sănătos.

  prostatakarzinom therapie hormontherapie

  Prezentare:cutie cu flacon de polietilenă prevăzut cu dop cu sigiliu şi silicagel conţinând 60 capsule moi şi recomandări de utilizare. Condiții de păstrare:A se păstra la temperatura camerei °Cferit de umiditate și lumina directă a soarelui, în ambalajul original!

  A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic! A nu se utiliza după data de expirare înscrisă pe ambalaj! A nu se lăsa la îndemâna şi vederea copiilor mici! Produsul NU conţine lactoză!

  marimea deadenom

  Termen de valabilitate: 3 ani. Fisa tehnica.

  Se preconizeaza ca inpeste de mii de pacienti vor fi diagnosticati cu adenom prostatic.