Prostatectomie Radicala

Prostatectomie laparoscopica

Prostatectomie radicală și incontinență urinară Prostatectomie radicală și incontinență urinară De ce este posibil să am incontinență urinară după operație? Incontinența are un impact foarte mare asupra calității vieții umane, forțând utilizarea de principii absorbante, de a se simți inadecvați și de a fi necesar deseori să modifice sau să reducă viața socială.

Cancerul de prostata, vindecat chirurgical Cancerul prostatectomie laparoscopica prostata, vindecat chirurgical Una dintre cele mai frecvente neoplazii intalnite la barbati este cancerul de prostata.

Dl Ion. Evolutia perioperatorie a fost lipsita de evenimente, iar pacientul este vindecat chirurgical.

vitamine în tratamentul prostatitei

Pacientul este continent, iar markerul specific utilizat in urmarirea oncologica PSA este nedectabil, nemaifiind nevoie de niciun tratament. Ion E. Asa am si facut.

  • Prostatectomia: cand se recomanda si ce presupune Prostatectomia: cand se recomanda si ce presupune Prostatectomia este procedura chirurgicala prin care se indeparteaza fie o parte
  • Mediathek prostatakrebs

Am ajuns la un spital de urgenta din Bucuresti unde medicul mi-a recomandat, prostatectomie laparoscopica ce a efectuat controlul prostatei, sa efectuez o biopsei. Astfel, mi s-au prelevat mostre din cei doi lobi ai prostatei, rezultatul fiind adenocarcinom acinar prostatic la nivelul lobului drept.

In urma operatiei, care a fost efectuata cu succes, ma simt foarte bine, neavand niciun simptom post operator care sa-mi produca neplaceri.

tot felul de medicamente pentru prostatita

Ma bucur ca am ocazia de a-i multumi domnului doctor. Postoperator, pacientul are o evolutie favorabila, cu recuperarea prostatectomie laparoscopica, iar PSA este nedetectabil. Iar recomandarea medicala a fost de operatie.

dureri cauzate de prostata

La sfatul unui prieten care, la randul lui, trecuse printr-o interventie asemanatoare cu un an inainte, am ajuns la dl. Interventia de prostatectomie radicala a avut loc in mai Din prostatectomie laparoscopica in 3 luni vin la controale, iar rezultatele analizelor si investigatiilor sunt adenoma prostatico, psa alto bune.

Prostatectomie radicală și incontinență urinară

La ultimele analize, realizate recent, PSA-ul este nedectabil, asa ca pot spune ca ma simt bine. Boala a fost descoperita intamplator, dupa ce medicul de familie mi-a recomandat, sa fac un test PSA. In urma analizelor, a rezultat un nivel al PSA-ului de 7,4, asa ca, dupa cateva luni, a urmat operatia.

remediu pentru prostată cura prostată

Am ales sa merg pe mana dl. Gingu pentru ca stiam, din familie si de la cunostinte, de experienta sa in domeniu si de numeroasele interventii dificile pe care le-a realizat cu succes.

semn al primei zile de prostatită

Intreventia a decurs bine, recuperarea a fost buna si mi-am revent repede. Mana de artist a dl. Acum sunt foarte bine, la ultimele analize nivelul PSA a fost sub 0, Tratamentul optim a fost reprezentat de interventia chirurgicala.

Prostatectomia a insemnat, pentru Calin G. La un astfel de control am descoperit adenocarcinomul prostatic, iar dl conf. Gingu m-a indemnat sa prostatectomie laparoscopica operez imediat. Am facut bine ca l-am ascultat si am facut repede operatia.

tratamentul prostatitei la bărbați medicamente

Acum ma simt foarte bine si nu a fost nevoie de tratament oncologic. La fiecare 6 luni fac analizele necesare si merg la control.

La ultimele analize, nivelul PSA era de 0.

Despre nutritie In tratarea cancerului de prostata, chirurgia robotica vine cu o serie de avantaje in comparatie cu metoda chirurgicala laparoscopica: rezultate clinice superioare, risc reduc de complicatii, perioada de recuperare mai rapida, cicatrici minime.