Cancerul de prostată

Prostatita maxima. Prostamisin (Complex pt prostata marita/inflamata)

Operatie Adenom de Prostata

I: Probleme postoperator Buna ziua stimate doctor, In urma cu 40 zile am fost operat de adenom de prostata metoda turp. La 10 zile de la interventie am avut o erctie dureroasa, dupa care s-a intalat lipsa erectiei.

Adenomul de prostata este o afectiune cu evolutie insidioasa, pe parcursul a mai multor ani, modificarile induse asupra aparatului urinar fiind lente. Prostata este o glanda accesorie a aparatului genital masculin, care se afla la baza vezicii urinare si care inconjoara portiunea initiala a uretrei. Cresterea in volum a prostatei realizeaza comprimarea in timp a uretrei, determinand modificari ale actului mictional. Pentru golirea corespunzatoare a vezicii urinare in cazul in care eliminarea urinei este impiedicata, muschii vezicii si cei abdominali cauta sa depaseasca acest obstacol printr-un efort suplimentar, in asa fel incat la inceput fluxul si debitul urinar sa nu sufere modificari. Ulterior, chiar daca aceasta musculatura prostatita maxima contracta mai puternic, acest mecanism este depasit, instalandu-se asa numita "vezica de lupta", cu pereti grosi, anfractuosi.

Am inteles ca ejacularea se face in vezica dar lipsa erectiei e tot o consecinta postoperatorie? Va multumesc anticipat pentru raspuns.

R: Exista situatii in care dupa interventie poate apare o disfunctie erectila, dar de regula ea nu se instaleaza asa brusc dupa o erectie dureroasa.

prostatita maxima tnm prostate cancer eau

Vindecarea dupa TURP apare in luni de la interventie. Va recomand sa aveti rabdare si sa nu trageti concluzia ca s-a instalat lipsa erectiei. Eventual poate fi prescrisa o medicatie adjuvanta in aceasta perioada.

În plus, ele pot agrava situația. Pentru a înțelege cum să faceți față bolii, trebuie să vă consultați cu un medic. De la început am hotărât să mă tratez sub supravegherea unui specialist. Am refuzat din start toate metodele tradiționale.

Ejacularea retrograda este o consecinta a interventiei si este ireversibila. Daca probleme de erectie se prelungesc peste 3 luni de la interventie ar trebui efectuat un set de analize testosteron, prolactina si eventual prescris un tratament.

O zi buna!

Prostatita maxima omului 4

GNita I: Se poate opera? Am 92 ani si 8 luni. Am tratat prostata mai multi ani cu asa zis Prostamol uno,si viata a mers mai departe.

  1. De la acesta se folosesc fructele.
  2. Sănătatea și tratamentul prostatitei Am prostatita cronica a inceput sa bea zanocina oua dreapta doare Vezi galerie foto.
  3. Prostatita maxima omului 4
  4. Durere de rinichi remedii
  5. Bratara masculina pentru prostatita
  6. Limita de detectie — PSA total: 0.
  7. Mri prostate planning

Pe data de 2 mai acest an, urinarea a fost blocata si am mers la medic. Mi s-a introdus sonda dupa golirea urinei,iar dupa aceia pe data de 13 mai am fost internat la spitalul judetean Slatina, pentru sangerare in urina.

Prostamisin (Complex pt prostata marita/inflamata)

Dupa 5 zile am fost externaty insa tot cu sonda. Prostatita maxima mea este daca pot face operatie pentru a putea elimina portul foarte incomod al acestei sonde?

Nu am probleme cu inima. R: Varsta nu reprezinta o contraindicatie pentru o operatie a prostatei. Trebuie efectuat un examen cardiologic si, daca nu sunt probleme deosebite, interventia poate fi efectuata. Evident daca va hotarati pentru interventie trebuie efectuat si un consult urologic pentru a vedea dimensiunea prostatei, starea rinichilor si unul de ATI in vederea anesteziei.

prostatita maxima tratamentul prostatitei nouă metodă

Eu efectuez aceste interventii la spitalul Ponderas. Pot apela la o rezectie bipolara sau la laserul verde ambele sunt interventii fara taietura, cu durata de spitalizare de zile si complicatii minime.

Cât de des agravează prostatita

Cea mai potrivita alegere pentru dvs poate fi stabilita in urma consultatiei. Daca doriti va puteti programa la tel sau puteti intra pe site si faceti o prostatita maxima de consultatie precizand clinica Ponderas.

I: Operatie prostata?

prostatita maxima cum vindecă prostatita pe oameni

Buna ziua, Tatal meu in varsta de 83 de ani cu tratament de prostata medicamentos de peste 10 ani a inceput de cateva zile sa urineze foarte des mai precis cam o data pe ora si chiar mai repede. Dorim sa aflam prostatita maxima se poate face o operatie non-invasing cu laser pentru a imbunatati aceste stari. Mentionez ca tatal meu a avut niste probleme circulatorii si are instalat de vreo 5 ani un aparat de mentinere a pulsului constant.

Va multumesc.

prostatita maxima prostatita monocitoză

R: Interventia prostatita maxima laser verde reprezinta prima alegere pentru tratamentul adenomului de prostata la pacientii cu patologii asociate. Existenta acelui pace maker necesita de regula si un tratament anticoagulant care face interventia clasica mai periculoasa.

De aceea, pentru a nu inflenta functionarea pace makeru-lui si a limita posibilele sangerari intra sau postoperatorii prima alegere este reprezentata de laserul verde.

Ar trebui sa fac o evaluare a tatalui dvs daca nu cumva chiar a ajuns la mine pentru ca am vazut recent un pacient cu aceeasi patologie asociata si sa facem eventual o programare pentru interventie dupa prostatita maxima discutam in ce consta interventia si care sunt posibilele probleme care pot apare.