Prostatita Cronica – Cauze, Simptome, Tratament

Prostatita prostatoree. Prostatita: cauze, simptome, tratament

Prostatita sau inflamatia prostatei: cauze, simptome, tratament Scris la data de Ce este prostatita? A se vedea Prostamisinprodus naturist pentru prostata inflamata.

Faceți o rezervare

Prostatita este o afectiune a prostatei, o glanda situata sub vezica urinara la barbati, in jurul uretrei tubul prin care se elimina urina facand parte din aparatul reproductiv. Prostata are rolul de a produce lichidul seminal. Prostatita se caracterizeaza prin inflamatie respectiv marirea in volum a prostatei hipertrofie prostatica.

prostatita prostatoree este prostatita cronica

Este o tumoare benigna, afectiune cel mai des intalnita la barbatii cu varsta de peste 60 de ani. Prostata inflamata cauzeaza dificultate si durere la urinare precum si dureri in zona pelvisului. Durerile pot radia si in partea de jos a spatelui sale. Prostata inflamata creste in volum si apasa pe uretra, obstructionand tractul urinar si facand dificila golirea vezicii urinare.

prostatita prostatoree cazuri de vindecare a prostatitei

Inflamatia prostatei afecteaza barbatii de la 50 de ani in sus sau chiar mai tineri. Este afectiunea cea mai frecventa in randul barbatilor cu varsta sub 50 ani. Daca nu este tratata in stagiul incipient, poate duce la complicatii si probleme mai grave.

prostatita prostatoree medicamente pentru prostatită m

Prostatita este cauzata de dezechilibrul hormonilor androgeni care se instaleaza odata cu procesul de imbatranire. Astfel, nivelul de testosteron scade in prostatita prostatoree ce nivelul de dihidrotestosteron si estrogen creste.

prostatita prostatoree cauza prostatitei este staza de sânge

Aceasta modificare duce la inmultirea celulelor din prostata respectiv la inflamatie. Astfel, acumularea de dihidrotestosteron inhiba moartea celulelor prostatei favorizand inmultirea lor, prostatita prostatoree care rezulta in cresterea volumului acesteia.

UROTRIN - tratament naturist impotriva prostatitei cronice

Se crede deasemenea, ca rezistenta la insulina care se manifesta la diabetici si obezitatea ar fi alti factori care determina inflamatia prostatei. Grasimea viscerala in exces pune in circulatie o cantitate mare de estradiol crescand concentratia de dihidrotestosteron ceea ce duce la inflamatie. Ea poate fi deasemenea cauzata de infectii bacteriene bacterii care trec din urina spre prostata. Daca tratamentul administrat nu elimina complet bacteriile, prostatita revine, devenind cronica, putand cauza alte probleme de sanatate.

Tipuri de prostatita —Prostatita bacteriana acuta Aceasta este cauzata de prostatita prostatoree infectie bacteriana, se manifesta dintr-o data si are ca simptome febra, friguri, greturi, voma, asemanatoare cu ale gripei.

Intip Cara Menjaga Prostat Agar Tetap Sehat hingga Hari Tua!

In majoritatea cazurilor, este vorba de bacteria E. Coli care provine din tractul urinar. Infectia bacteriana poate deasemenea proveni din rectum sau poate fi transmisa prin contact sexual Neisseria gonorrhoeae, Chlamydia trachomatis —Prostatita bacteriana cronica Apare atunci cand medicamentele nu elimina infectia bacteriana, aceasta devenind recurenta, fiind in general greu de tratat.

In acest prostatita prostatoree, avem de a face cu bacterii rezistente la antibiotice. Simptomele pot fi trecatoare si mai mult sau mai putin severe.

prostatita prostatoree bărbăție și prostatita

Cauza poate fi scaderea nivelului de testosteron. Aceasta prostatita prostatoree fi agravata de stres, anxietate si depresie.

prostatita prostatoree simptome de prostatita remedii populare