Навигация по записям

Prostatita venoasa

Conținutul

  prostatita venoasa

  Deseori prostatita se dezvoltă sub formă cronică, prostatita venoasa durata mai multor ani, fără a cauza vreun deranj specific. Prostatita venoasa toate acestea, pot apărea dureri slabe, senzaţii neplăcute în perineu, ce se răsfrîng în coccis, organele genitale sau rect.

  Dispozitiv almag de la prostatita. Potrivit Asociatiei Romane de Urologie, prostata este o mica glanda de marimea si dimensiunile unei castane.

  Periodic se remarcă urinarea frecventă, dureroasă, uneori dificilă, eliminări neînsemnate din canalul urinar.

  Din păcate, majoritatea bărbaţilor în această etapă nu atrag atenţie la astfel de simptome, însă ar trebui.

  Boală a prostatei? Din Comunitate Am 36 de ani,iar de aproape un an am o problemă în sensul că în fiecare noapte trebuie să mă trezesc pentru a urina. În plus, de fiecare dată când urinez am senzația că vezica nu se golește complet iar apoi mi se pătează lenjeria intimă. Vă mulțumesc. Prostatita venoasa uite asa de 2 ani tot umblu si nimeni nu imi spune nimica am cheltuit si vreo de lei Daca ma poate ajuta cineva va rog din suflet.

  Pericolul prostatitei cronice constă în faptul că răspîndirea acesteia în sistemul urinar poate duce la dezvoltarea cistitei şi pielonefritei. În afară de aceasta, complicaţiile prostatitei sunt veziculita — inflamaţia veziculelor seminale şi orhiepididimita — inflamaţia testiculelor şi epididimului, iar aceasta în fine, poate duce la infertilitate masculină.

  prostatita venoasa

  Mai mult ca atît, procesele inflamatorii din prostată pot deveni în viitor cauza dezvoltării adenomului de prostată sau cancerului de prostată. Peste un anumit timp prostatita cauzează probleme cu erecţia. Lucrul dat este legat de implicarea în procesul inflamator a nervilor, responsabili de funcţia erectilă, care trec prin prostată.

  prostatita venoasa

  Medicul o să vă propună să treceţi investigaţia primară, ce include în sine analizele la infecţii sexuale şi USG-ul organelor bazinului mic şi prostatei, şi va efectua investigaţia digitală rectală a prostatei. Nu trebuie să vă temeţi de ea: un medic experimentat nu o să vă facă durere.

  Prevenirea prostatitei Despre prostatita — informatii generale Prostatita consta in inflamarea prostatei, adica a glandei situata exact sub vezica urinara a barbatului. Glanda prostata are rolul de a produce lichidul care transporta spermatozoizii. Prostatita cauzeaza adesea disconfort si durere la urinare. Aceasta afectiune poate aparea la orice varsta, insa, in general, afecteaza barbatii de prostatita venoasa 50 de ani.

  Această investigaţie este extrem de informativă. Aceasta permite concretizarea diagnosticului şi a gradului de pronunţare al bolii. Palpînd glanda prin anusmedicul nu doar stabileşte prostatita venoasa s-a întâmplat cu ea, dar şi primeşte proba secreţiei sale.

  prostatita venoasa

  Înainte de începerea tratamentului, în laborator va fi realizată însămânţarea bacteriologică a secreţiei prostatice pentru determinarea sensibilităţii microflorei voastre faţă de diferite preparate antibacteriene. Fără aceasta, tratamentul va fi ineficient şi poate duce nu la vindecarea bolii, dar la trecerea ei într-o nouă formă mai gravă. Terapia medicamentoasă a prostatitei se completează cu masajul prostatei, ce reduce simptomele stagnante, îmbunătăţeşte circulaţia sîngelui şi evacuarea secreţiei glandei.

  prostatita venoasa

  Din păcate, medicina modernă pînă în prezent, nu poate soluţiona problema tratării definitive a prostatitei. Medicul este în stare să prostatita venoasa boala până în faza de remisiune absenţa simptomelor pentru doi-trei ani.

  După care tratamentul va trebui repetat. Întotdeauna este mult mai uşor de preîntîmpinat boala, decît de o tratat.

  Renunţaţi la modă, care impune să purtaţi mereu slipi strîmţi şi strânşi. Chiloţii liberi de bumbac sunt mult mai igienici şi nu împiedică circulaţia normală a sîngelui în prostată.

  prostatita venoasa

  În plus, evitaţi suprarăcirea, mişcaţi-vă mai mult şi, dacă nu aveţi posibilitate să aveţi relaţii sexuale regulate, masturbaţi — potrivit opiniei medicilor, aceasta este şi curăţire, şi automasaj, şi profilaxie a prostatitei.