Supliment alimentar Herbagetica prostato curcumin 95, 60 de capsule

Prostato curcumin, Descriere / Prospect - Prostato Curcumin 95 - 120 cps

Conținutul

  orificiu uretral inflamat

  Acțiuni: reduce senzația de urinare incompletă, jet slab sau intermitent reduce durerile în timpul urinării reduce incontinența urinară menține o viață sexuală activă reglează concentrația de testosteron Prun-african Pygeum africanum - Este folosit ca prostato curcumin de către triburile din Africa de Sud de secole. Extractul de Prun-african acţionează în două moduri: ameliorează funcţia erectilă îmbunătățește obținerea erecției şi contribuie la menţinerea erecţiei.

  recenzii de rădăcină roșie pentru prostatită

  Palmier-pitic Serenoa repens - Menține sănătea sistemului urinar și a prostatei, crește vigoarea sexuală și susține buna funcționare a glandei tiroide.

  Ginseng-siberian Eleutherococcus senticosus — Acesta este recomandat în cazuri de tulburări de dinamică sexuală masculină libidou scăzutimpotenţă de origine hormonală, precum şi în sterilitatea feminină şi masculină. Dovleac Cucurbita maxima - Prostato curcumin un remediu foarte eficient pentru problemele de prostată, prostato curcumin un conţinut bogat în zinc.

  dog prostate ultrasound cost

  S-a demonstrat faptul că bărbaţii care au deficienţe de zinc sunt predispuşi la afecţiuni ale prostatei. Dovleacul reface elasticitatea prostatei şi previne complicaţiile cauzate de problemele de prostată.

  din prostatita tora

  Curcumin95 C3 complex Curcuma longa - Ajută la ameliorarea disconfortului creat de problemele de prostată. Administrare- câte capsule pe zi Tip administrare:.

  Sfatul farmacistului PCFarm. Am varsta de 79 ani. Dar pana in prezent nimic. Nu cunosc dupa cat timp trebuie sa fac pauza si sa reau consumul.