Spune-ţi opinia

Sonde urinare

Conținutul

  sonde urinare prostatita calcifianta

  Aplicatii Medical: pentru drenajul vezicii urinare Instructiuni de folosire: 1. Se spala mainile și zona intima 2. In cazul femeilor varful sondei este introdus in lidocaina gel inainte de utilizare iar la barbati se injecteaza lidocaina in uretra inainte de introducerea sondei.

  sonde urinare simptome de prostatita la barbati forum

  Cateterul este introdus usor in vezica și se preseaza usor zona inferioara a abdomenului cu palma pana cand este eliminata toata urina; masarea abdomenului se face pana in momentul in care sonda este scoasa. Pentru colectarea urinei se foloseste o punga de plastic sau un recipient asemanator.

  sonde urinare magician 30 3 din prostatită

  Instructiuni de Securitate: A nu sonde urinare lasa la indemana copiilor! Perioada Valabilitate: 5 ani Depozitare: a se depozita in spatii curate și racoroase, departe de umezeala și razele solare.

  Acest produs poate fi postat in Sistemul Electronic de Achiziţii Publice SICAP SEAP Spune-ţi opinia Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie Livrarea produselor Se efectueaza doar pe teritoriul Romaniei, prin firme de curierat rapid sau transportatori externalizati, in functie de volumul fiecarei comenzi.

  Important: Livrarile NU se efectueaza prin Posta Romana, iar Cumparatorul nu poate sonde urinare aceasta modalitate de livrare. Costul livrarii Este suportat sonde urinare totalitate de Cumparator. Acesta se calculeaza automat in functie de greutatea produselor comandate si adresa de livrare a Cumparatorului.

  sonde urinare tratamentul conspirației al prostatitei