Sunvert - Sun Wave Pharma

Sunvert prostata

Conținutul

  Extract de Boswellia serrata— mg Mod de utilizare: oral — câte 1 comprimat filmat de două ori pe zi.

  Descriere Sunvert x 30cpr. Sunvert are in compozitie doua formule de Graminex, o substanta activa cu efecte benefice dovedite in ceea ce priveste combaterea prostatitei si problemelor asociate acestei afectiuni. De asemenea, Sunvert contine extracte de Serenoa Repens, Curcuma Longa si Boswellia serrata, care actioneaza impreuna sunvert prostata reducerea stresului oxidativ si a inflamatiei, dar si a disconfortului din timpul urinarii.

  infectie urinara joasa

  Sunvert se ia cate 2 capsule pe zi. Supliment alimentar ce conține Graminex, extracte de Serenoa Repens, Curcuma longa și Boswellia Serrata cu efect antioxidant si antiinflamator care ajuta la mentinerea sanatatii cavitatii peritoneale atat la femei, sunvert prostata si la barbati.

  Sunvert ajuta si la mentinerea functionarii normale a prostatei si contribuie la imbunatatirea vietii sexuale la barbati. Beneficii Sunvert Graminex — prin conținutul de aminoacizi și fitosteroli, contribuie la menținerea sănătății cavității peritoneale și a sănătății prostatei.

  provoca prostatita

  Serenoa Repens — ajută la menținerea sănătății tractului urinar si la eliminarea excesului de apa din organism Curcuma Longa are efect antioxidant, de protejare a organismului împotriva stresului oxidativ Boswellia serrata — rol in reducerea inflamației de la nivelul tractului urinar Mentinerea sanatatii cavitatii peritoneale si a prostatei. Mod de utilizare Sunvert oral — câte 1 sunvert prostata filmat de Sunvert de doua ori pe zi.

  cum se vindecă exacerbarea prostatitei cronice

  Comprimatele se inghit intregi, cu un pahar cu apa.