Zoladex LA, 10,8 mg, implant

Zoladex injectie

Aceasta aparţine unui grup de medicamente denumite analogi de LHRH.

zoladex injectie cancer prostata etapa 7

Zoladex LA este utilizat pentru tratamentul cancerului zoladex injectie prostată. El acţionează prin scăderea cantităţii de testosteron un hormon produsă de către corpul dumneavoastră. Zoladex LA este o formă de Zoladex cu acţiune prelungită şi se administrează la 12 săptămâni.

zoladex injectie dureri de cap din prostatită

Dacă zoladex injectie femeie Dacă oricare din cele de mai sus vi se aplică, nu vi se va administra Zoladex LA. Dacă nu sunteţi sigur, discutaţi cu medicul dumneavoastră sau cu asistenta medicală înainte de a vi se administra Zoladex LA. Zoladex LA nu trebuie utilizat la copii. Aveţi grijă deosebită când vi se administreză Zoladex LA Trebuie să discutaţi cu medicul dumneavoastră sau cu asistenta medicală înainte de a vi se administra Zoladex LA dacă: Aţi avut dificultăţi la urinare sau dureri de spate.

Înainte să utilizaţi Zoladex

Aveţi diabet zoladex injectie Aveţi tensiunea arterială mare Zoladex injectie depresie Aveţi o afecţiune care vă zoladex injectie rezistenţa oaselor în special dacă obişnuiţi să consumaţi alcool etilic sau dacă fumaţi, dacă aveţi rude apropiate cu osteoporoză o afecţiune care afectează rezistenţa oaselordacă luaţi anticonvulsivante medicamente pentru epilepsie, convulsii sau corticosteroizi steroizi. Medicamentele din acest grup pot să determine o scădere a calciului din oase subţierea oaselor.

Dacă urmează să vă internaţi în spital, vă rugăm să spuneţi personalului medical de specialitate că utilizaţi Zoladex LA. Zoladex injectie pentru sportivi Zoladex LA poate să determine o reacţie pozitivă în cadrul testelor pentru controlul antidoping. Utilizarea altor medicamente Vă rugăm să spuneţi medicului dumneavoastră, asistentei medicale sau farmacistului dacă luaţi sau aţi luat recent orice alte medicamente, inclusiv dintre cele eliberate fără prescripţie medicală şi preparate pe bază de plante.

Conducerea vehiculelor şi folosirea utilajelor Este puţin probabil ca Zoladex LA să vă influenţeze capacitatea de a conduce vehicule acute bacterial prostatitis de a folosi utilaje.

zoladex injectie chronic bacterial prostatitis treatment duration

Cum să utilizaţi Zoladex LA Zoladex LA vi se va administra sub zoladex injectie unei injecţii sub pielea de pe abdomen, la fiecare 12 săptămâni. Acest lucru va fi făcut de către medicul dumneavoastră sau asistenta medicală.

How To Give Goserelin Injection By Subcutaneous Mode?

Este important să urmaţi întreg tratamentul cu Zoladex LA, chiar dacă vă simţiţi bine. Continuaţi să utilizaţi Zoladex LA, până când medicul dumneavoastră va decide să întrerupeţi tratamentul.

Ce este Zoladex şi pentru ce se utilizează

Programarea pentru următoarea administrare Trebuie să vă administreze Zoladex LA la fiecare 12 săptămâni; Amintiţi-le întotdeauna medicului dumneavoastră sau asistentei medicale să vă programeze pentru următoarea injecţie; Vă rugăm să spuneţi medicului dumneavoastră sau asistentei medicale dacă programarea pentru următoarea injecţie este mai devreme de 12 săptămâni de la ultima injecţie; Vă rugăm să spuneţi medicului dumneavoastră sau asistentei medicale dacă au trecut mai mult de 12 săptămâni de la ultima injecţie, pentru a vi se administra injecţia cât mai curând posibil.

Reacţii adverse posibile Ca toate medicamentele, Zoladex LA poate provoca reacţii adverse, cu toate că nu apar la toate persoanele. Reacţii alergice: Acestea zoladex injectie rare. Simptomele zoladex injectie apariţia bruscă a: Erupţii, mâncărimi sau pustule pe piele.

Umflarea feţei, buzelor, limbii sau altor părţi ale corpului. Dificultăţi în respiraţie, wheezing.

Ce este Zoladex LA şi pentru ce se utilizează

Dacă aceste reacţii apar la dumneavoastră, mergeţi la medic imediat. Alte reacţii adverse posibile: Durere de diagnostic deglandei prostată sau probleme cu eliminarea urinii.

Dacă acest lucru se întâmplă, discutaţi cu medicul dumneavoastră. Durere de spate la începutul tratamentului. Bufeuri şi transpiraţii Scăderea dorinţei sexuale şi impotenţă Scăderea consistenţei oaselor Furnicături la nivelul degetelor zoladex injectie la mâini sau picioare Erupţii pe piele.