MR-TRUS FUSION: biopsie tratament cancer prostata

Biopsie prostata

Conținutul

  Daca ati putea evita o biopsie inutila pentru a detecta cancerul de prostata, printr-o simpla proba de urina, nedureroasa, ati dori sa aflati mai multe informatii?

  la prostata è presente nelle donne cum este detectată prostatita

  In Galati, acest test este disponibil si pus la dispozitia pacientilor doar la centrul medical Pro Clinic, aflat pe strada Traian, nr.

  Acest test nu reprezinta un sumar obisnuit de urina. Este un test genetic, amanuntit, care releva aceste informatii importante.

  hypertrophie prostate adenomateuse scutece pentru prostatita

  Informatii Test SelectMDx Un nivel ridicat al PSA din sângele dumneavoastră poate fi un semnal de alarma privind cancerul de prostata, dar nu reprezinta un diagnostic clar. Dacă nivelul PSA este crescut, urologul poate recomanda o biopsie de prostată pentru a determina dacă aveți sau nu cancer de prostată.

  prostate mri anatomy radiology iperplasia prostatica cura

  Biopsiile pot fi dureroase și pot cauza complicații precum sângerarea, infecțiile, retenția urinei și sânge în materialul seminal. In schimb, testul SelectMDx este un test simplu, de urină, care ajută la identificarea bărbaților cu risc crescut de apariție a cancerului de prostată agresiv și excluderea bărbaților cu un risc foarte scăzut, care pot evita astfel o biopsie. La Centrul Pro Clinic din Galati va biopsie prostata consulta cu medicul urolog pentru a afla daca testul SelectMDx vă poate ajuta să determinați dacă aveți un risc crescut pentru cancerul de prostată agresiv și dacă este sau nu necesară o biopsie prostata.

  ce este infectia urinara cât timp se tratează prostatita acută

  Costul testului SelectMDx este euro, in acest moment fiind activa oferta in valoare de euro. Si mai multe informatii puteti citi in brosura dedicata pacientilor, pe care o puteti descarca de aici.

  Va rugam sa folositi acest formular pentru a va face o programare in clinica noastra.

  prostatita la barbati in imagini cáncer de próstata oms

  Toate campurile sunt obligatorii. Programarile se pot face si telefonic la numarul de Call Biopsie prostata sau in clinica.

  infectie urinara la barbati manifestari prostatite acuta batterica