PROXELAN 10 SUPOZITOARE FARMA DERMA

Tratament proxelan

Conținutul

  Extract uleios din semințe de dovleac Acțiune antiinflamatoare, inhibitor de 5-alpha- reductază Extract uleios de Boswellia serrata Relaxant muscular, Acțiune antiinflamatoare PROXELAN se prezintă sub formă de supozitoare tratament proxelan uz rectal.

  Extract uleios de Boswellia serrata - Relaxant muscular cu actiune antiinflamatoare Mod de administrare: Acest dispozitiv medical se prezinta sub forma de supozitoare pentru uz rectal in urmatoarele moduri: 1.

  Prostatita cronică — 1supozitor pe zi timp de 10 zile, urmat de 1 supozitor o dată la 2 zile pentru următoarele 20 de zile. Hipertrofie benignă de prostată HBP — 1 supozitor pe zi.

  Durata tratamentului este diferită în funcție de pacient. Dacă apare aceasta, opriți tratamentul și consultați medicul pentru a începe o terapie adecvată.

  tratament proxelan prostatita inflamație a uretrei

  Dacă apar alte efecte nedorite, informați-vă medicul sau farmacistul. Introduceți supozitorul în rect. Spălați-vă pe mâini înainte și după utilizarea dispozitivului medical.

  tratament proxelan retentie urinara tratament naturist

  Nu păstrați la îndemâna copiilor! Evitați contactul cu ochii!

  tratament proxelan diaree din cauza prostatitei

  Nu înghițiți! Prezentare: 10 supozitoare Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

  tratament proxelan adenom de prostată cum diferă de prostatita

  Scrieţi un review Proxelan, tratament proxelan supozitoare, Farma Derma Soluția în cazul prostatitei cronice și hipertrofiei prostatice benigne! Supozitoarele PROXELAN sunt indicate în tratamentul local ameliorant și emolient al canalului rectal, în prezența condițiilor congestive asociate cu prostată acută și cronică și hipertrofie prostatică benignă.

  tratament proxelan nap cu prostatita